Allt för dig

Mår bättre idag, inser att det inte spelar någon roll om du tagit bort mig eller ej, för du tycker om mig och du har hört av dig till mig. Oavsett om du raderat mig från alla nätverk och kontaktsätt så har du iaf kontaktat mig, så det så! Dessutom ser jag att det inte är bara du på msn som profilen har försvunnit på så, jag behöver nog inte ta allt så himla personligt jämt. Jag vet inte varför jag tar allting så otroligt personligt som om du gjorde allt för att bli av med mig, men tanken har aldrig slagit mig att du kanske gör tvärt om, du kanske gör allt för mig, precis som jag gör allt för dig. Kanske kämpar du i din nykterhet lite även för min skull också.
Jag vet att du var nykter på vita knogar sista tiden och jag tror att mycket berodde på mig, du ville så gärna klara av att vara nykter och att vi skulle fixa det, men det sket sig och vet du älskling, det är okej. Det är okej att misslyckas, det viktiga är att man försöker.

Jag försöker att inte sakna ihjäl mig efter dig och jag försöker att göra något bra av dagarna som går, jag försöker jobba med mig själv, så jag är stark och frisk när du är stark och frisk.

Idag beställde jag lite kul och fint pynt till mina naglar, ska ju inte bara jobba med insidan utan även utsidan. Så nu ska naglarna göras ännu finare och v 35 ska jag försöka komma igång med träningen igen.

Lite tatueringsplaner har jag också, men ska nog lugna mig lite. Har dock tre planer. En dröm jag har är att vi gör något ihop….sinnesro bönen kanske som vi skojade om förut. Sen skulle ju du skriva ”tillhör kriminalvården” men vi ändrade den texten till tillhör och sen mitt namn. Så härliga minnen, vi låg på din säng och skojade om tatueringar vi skulle göra. Sinnesro bönen var en av våra idéer och med tiden har jag verkligen sugit på den idén. Jag kommer nog att göra den när jag har pengarna. Men jag ska vänta på dig, kanske vill du vara med?

Så skönt att jag inte mår lika dåligt idag, i går fick jag verkligen ett återfall. Phu…jobbigt.
I helgen ska jag försöka ta mig i kragen och lämna in min mobiltelefon på lagning. Har dragit på det bara för att det ger mig ångest att lämna bort telefonen och att alla information kanske kan komma att försvinna. Har inte orkat tänka tanken, men i helgen ska jag försöka lagra så mycket info från telefonen som möjligt och sen åka till butiken och lämna in den för reparation. Ju fortare jag gör det, ju fortare får jag ju en hel telefon. Men det är jobbigt, jobbigt som fan.

Min bror ringde idag också, vi pratade på om min bil och lite annat. Han lät iaf inte alls som om vi skulle vara osams på nåt sätt så jag vet faktiskt inte vad den där familjen håller på med.
Men en sak är säker, jag hoppas att du vill fira jul med mig för jag vill inte fira denna julafton ensam som förra julen och min familj kommer jag nog dessvärre inte kunna fira med i år heller. Nu vet jag att det bara är augusti och att jag kanske inte behöver oroa mig för julen än, men tanken har ändå slagit mig redan och jag hoppas såååå att du vill fira denna jul med mig.

Jag ska försöka leva här och nu, men som du kanske märker är det jätte svårt för mig, men jag försöker…..

I morgon ska jag på ”parmiddag” och bio med A och R. Du kommer saknas av oss alla, du borde nämligen vara med. Men det får bli en annan gång, först ska du ta hand om dig och tillfriskna i din takt. Alla finns kvar och väntar på dig.. Men du ska veta att du var välkommen och att vi kommer sakna dig, jag får gå på grillningen och bion själv. Nästa gång hoppas jag att du kan vara med, längtar så efter at få gå på bio med dig. Det är tusentals saker jag längtar efter att få göra med dig. Listan går att göra hur lång som helst, jag vill leva hela mitt liv med dig. Jag gör allt för dig, för jag älskar dig.

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0